Ons team

Ons team in Woerden en Utrecht levert gedegen belastingadvies op maat

Ons bedrijf realiseert zich als geen ander dat de kwaliteit van onze diensten en ons advies valt en staat bij de kwaliteit van ons team. Vandaar dat wij strenge selectie-eisen hanteren bij het samenstellen van ons team. Specialisaties, up-to-date kennis en sociale vaardigheden zijn slechts drie van de kwaliteiten die onze teamleden moeten hebben. Onze medewerkers in Woerden en Utrecht doen er van alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en kunnen u voorzien van belastingadvies dat is gericht op uw specifieke situaties betreffende belastingen en toeslagen.

920966240

Up-to-date

Omdat de belastingbranche aan veel veranderingen onderhevig is, is het voor onze teamleden belangrijk dat zij op de hoogte zijn en blijven van alle recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Door het volgen van doelgerichte bijscholing en cursussen kunnen zij u altijd voorzien van advies en diensten die volledig overeenkomen met de huidige fiscale trends en wetgevingen.

10632606

Gespecialiseerd

Om aan al uw wensen te voldoen en flexibel te kunnen inspelen op alle aspecten op fiscaal gebied zijn onze teamleden gespecialiseerd. Door deze specialisaties kunnen wij u de belastingadviseur bieden die precies op de hoogte is van uw specifiek situatie. Kwaliteit en expertise zijn hierdoor praktisch gewaarborgd.

953980140

Sociaal vaardig

Admin Bocxe heeft met veel verschillende individuen te maken. Of het nou om particulieren of bedrijven gaat. Dit vergt enige sociale intelligentie en vaardigheid van ons team. Helemaal omdat wij een informele samenwerking nastreven met onze directe klantenkring. Zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen uiteraard